​ Zöld érzés​
Szimbiózis a szülőfölddel.
Tiszta ruhára és élhető bolygóra mindenkinek szüksége van. 
TERMÉKINFORMÁCIÓK

​Miért különlegesek a Zöld érzés termékek?

 Attól, hogy ennek a brand-nek lelke van. 15 éve vagyunk jelen a magyar piacon, változatlan receptúrákkal, állandó minőséggel és elégedett, visszatérő vásárlókkal.  Számunkra a Zöld érzés nem csak egy vállalkozás, számunkra életforma. A termékeink illata, összetevői, az előállítás módja, mind, mind, mi vagyunk. Visszafogott, természetes illatok, egyszerű összetevők. Az előállítás minden mozzanata egy-egy lélegzetvétel.  A Zöld érzés mögött,  egy családias hangulatú magyar manufaktúra dolgozik, ahol a központban az ember és a természet szövetsége áll.  Nem a tömegtermélés vezérel bennünket, minden egyes termékünk a saját "gyermekünk". 

- Minden termékünk nyomonkövethető és egyedi minőségellenőrzésen esik át.

​- A Zöld érzés termékek flakonjai újrahasznosíthatóak és helyben, környezetbarát technológiával készülnek. Ezzel is csökkentve a szállítással járó környezetszennyezést, CO​2 kibocsátást.

- A termékek előállításakor alternatív energiaforrás is hasznosul.

- A Zöld érzés termékeket előállító üzem  ISO 9001:2015 és ISO14001:2015 minőségbiztosítási és környezetirányítási szabványok szerinti tanúsítvánnyal rendelkezik.

- A Zöld érzés termékeket előállító üzem, BSCI tanúsítvánnyal rendelkezik. Ezt a nemzetközi elismerést csak a fair munkáltatók érdemelhetik ki.